A kültéri kényelem szakértője!

Blog

A kis erkélyek berendezése sokszor nagyon nehéz feladat, mert amellett hogy kültéri UV és vízálló bútorokat, berendezési tárgyakat kell beszereznünk, még annak a néhány négyzetméternek a funkcionális kihasználását is meg kell oldani. Ennek egyik lehetséges módja az, ha olyan kültéri székeket, asztalt választunk, amelyek pl. használaton kívül el vagy összepakolhatóak, így további helyet nyerve az erkélyen. A panel lakások erkélye, vagy a budapest belváros polári lakásainak erkélye, vagy éppen az új építésű lakások erkélye is lehet kicsi, vagy éppen lehet igényünk arra, hogy a rendelkezésre álló teret a legtöbb felhasználási igény szerint egyszerűen alakítani tudjuk. Ebben a bejegyzésben a raksolható székeket mutatjuk be, ami az egyik lehetséges megoldás az imént felvázolt problémákra,igényekre.

Ebben a bejegyezésben bemutatjuk azt az 5 legyakoribb hibát amit elkövetnek azok akik kültéri díszpárnát vásárolnak. A kültéri díszpárnák nemcsak kényelmesek, hanem dekoratívak is. Egy jól megválasztott kültéri díszpárna fel tudja dobni az erkély vagy a terasz hangulatát, és összhangba hozhatja a kerti bútorokat a környezettel. De hogyan válasszunk kültéri díszpárnát, úgy hogy elkerüljük a leggyakoribb hibákat? Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni? Milyen anyagokat érdemes használni, amelyek vízállóak és nem áznak el egy esőben? Ebben a cikkben ezekre a kérdésekre próbálunk választ adni.

A kültéri fűtési megoldások lehetővé teszik, hogy a hidegebb időszakokban is élvezhessük a szabadban töltött időt, legyen szó erkélyről, teraszról, kertről. A kültéri fűtésnek többféle típusa és technológiája létezik, ezek bekerülési- és üzemeltetési költsége eltérő lehet. Sokan "luxusnak" tartják, hogy az erkélyüket, teraszukat télen fűtsék, azonban ebben a bejegyzésben bebizonyítjuk neked, hogy a kültéri fűtési megoldásokkal egy sokkal élhetőbb teret lehet kialakítani a szabadban, ami minden évszakban kellemes környezetet biztosít az egész család számára.

A skandináv lakberendezési stílus az utóbbi években egyre népszerűbbé vált, nemcsak Észak-Európában, hanem a világ más részein is. A skandináv stílus a természetes anyagok, a világos színek, az egyszerű formák és a funkcionalitás ötvözete, amely kellemes és harmonikus hangulatot teremt az otthonokban. A skandináv stílus nemcsak a nappaliban vagy a hálószobában alkalmazható, hanem a kertben vagy a teraszon is. Ha szeretnénk skandináv stílusú kerti bútorokat választani, akkor érdemes figyelembe venni néhány szempontot, amelyek segítenek abban, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb darabokat. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak a skandináv stílusú kerti bútoroknak, és kinek ajánlott ilyen bútorokat választania.

A loft lakberendezési stílus egy olyan irányzat, amely eredetileg gyárépületekből kialakított művészlakásokból származik. A stílus a XIX. században Franciaországban alakult ki, de leginkább Amerikában terjedt el a két világháború között. A loft lakások jellemzői a nagy belmagasság, a tágas és válaszfalak nélküli tér, az óriási ablakok és az ipari hangulat. A loft stílus ma is nagyon népszerű a lakberendezésben, mert egyedi és modern megjelenést kölcsönöz az otthonoknak. Ebben a cikkben bemutatjuk a loft stílus jellemzőit, kinek ajánljuk ezt a stílust, milyen egy loft stílusban berendezett lakás, erkély, kert és terasz, milyen bútorokat válasszunk, ha a loft stílust kedveljük, mi az előnye és mikor ne válasszuk ezt a stílust.

A lakberendezés nemcsak a bútorok és a dekorációk elhelyezését jelenti, hanem egy olyan kreatív folyamatot is, amelyben kifejezzük a személyiségünket, az ízlésünket és az életstílusunkat. A lakberendezési stílusok segítenek abban, hogy megtaláljuk a hozzánk legjobban illő hangulatot és atmoszférát az otthonunkban. A stílusok nem merev szabályok, hanem iránymutatások, amelyeket alkalmazkodva a saját igényeinkhez és lehetőségeinkhez használhatunk.

A nyári napsütésben sokan szeretik élvezni a kertet, az erkélyt vagy a teraszt, de fontos gondoskodni az árnyékolásról is. Egy jó minőségű napernyő nemcsak hűvös árnyékot nyújt, hanem védelmet is az UV-sugarak ellen. De hogyan válasszuk ki a megfelelő napernyő talpat, ami stabilan tartja a napernyőt, és illeszkedik a környezethez? Ebben a cikkben bemutatjuk a legfontosabb szempontokat, amelyeket figyelembe kell venni a napernyő talp vásárlásakor.

A terasz egy olyan hely, ahol élvezhetjük a szabad levegőt, a napfényt, a természetet és a társaságot. Egy jól berendezett terasz nemcsak kényelmes és hangulatos, hanem növeli is otthonunk értékét és vonzerejét. De hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb terasz bútort? Milyen szempontokat vegyünk figyelembe? Milyen típusú és anyagú bútorok közül válogathatunk? Ebben a cikkben megpróbálunk választ adni ezekre a kérdésekre, és segíteni abban, hogy megtaláld az igényeidnek és ízlésednek leginkább megfelelő terasz bútort.

A nyár közeledtével sokan szeretnének élvezni a kerti pihenést, de nem mindenki szereti a tűző napot. Egy jó napernyő segíthet megóvni a bőrünket és a szemünket a káros UV-sugárzástól, valamint kellemes árnyékot biztosít a kerti bútoroknak és a növényeknek. De hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb napernyőt? Milyen szempontokat vegyünk figyelembe? Milyen típusok és méretek közül válogathatunk? Ebben a blog bejegyzésben bemutatjuk a napernyők fő jellemzőit és előnyeit, valamint néhány tippet adunk a vásárláshoz.

Szeretnéd, ha az erkélyed vagy teraszod egy kis játékterem lenne, ahol szórakozhatsz és játszhatsz? Szeretnéd, ha a játék nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is örömet okozna? Akkor ez a cikk neked szól. Összegyűjtöttünk néhány tippet, amivel átalakíthatod az erkélyed vagy teraszod egy kis játékteremmé, és megteremtheted a saját kis vidámparkod.

Ha szeretnéd élvezni a szabad levegőt és a természet közelségét, akkor az erkélyed vagy a teraszod a legjobb hely erre. De hogyan rendezd be ezeket a kis oázisokat úgy, hogy stílusosak, kényelmesek és praktikusak legyenek? Erre a kérdésre ad választ az Instantbalcon, a kültéri lakberendezés szakértője.

Szeretnéd, ha az erkélyed vagy teraszod a legjobb munkaállomás lenne, ahol hatékonyan és kreatívan dolgozhatsz? Szeretnéd, ha a munka nemcsak a kötelességed, hanem az örömöd is lenne? Akkor ez a cikk neked szól. Összegyűjtöttünk néhány tippet, amivel átalakíthatod az erkélyed vagy teraszod egy nagyon kényelmes munkaállomássá, és megteremtheted a saját irodádat.

Szeretnéd, ha az erkélyed vagy teraszod egy kis wellness központ lenne, ahol lazíthatsz és kényeztetheted magad? Szeretnéd, ha a wellness nemcsak a testednek, hanem a lelkednek is jót tenne? Akkor ez a cikk neked szól. Összegyűjtöttünk néhány tippet, amivel átalakíthatod az erkélyed vagy teraszod wellness központtá, és megteremtheted a saját spa élményedet.

Szeretnéd, ha az erkélyed vagy teraszod egy kis zöld oázis lenne, ahol pihenhetsz és feltöltődhetsz? Szeretnéd, ha a növények nemcsak szépítenék, hanem hasznosítanák is ezt a teret? Akkor ez a cikk neked szól. Összegyűjtöttünk néhány tippet, amivel varázsolhatsz egy kis zöldet az erkélyedre vagy teraszodra, és megteremtheted a saját kis kerted.

Szeretnéd jobban kihasználni az erkélyed vagy teraszod? Szeretnél egy olyan helyet, ahol kikapcsolódhatsz, szórakozhatsz vagy akár termelékeny is lehetsz? Akkor ez a cikk neked szól. Összegyűjtöttünk 5 ötletet, amivel feldobhatod az erkélyed vagy teraszod, és megteremtheted a saját kis paradicsomod.

Ha szeretnéd élvezni a friss levegőt és a kilátást az erkélyeden, akkor érdemes beruházni egy jó minőségű és stílusos erkély bútor szettre. De hogyan tudod eldönteni, hogy milyen típusú és anyagú bútorok illenek legjobban az erkélyedhez? Ebben a cikkben bemutatunk néhány szempontot, amit figyelembe vehetsz a választás során.

A bútor vásárlása online rendkívül kényelmes lehetőség, azonban fontos, hogy megfelelően tájékozódjunk a termékről, az eladóról, valamint a vásárlás feltételeiről. Az alábbi bejegyzésben megmutatjuk neked, hogy mik azok a szempontok amiket mindenképpen fontolj meg, mielőtt egy webshopban leadsz egy megrendelést.