A kültéri kényelem szakértője!

Blog

Home office az erkélyen, mutatjuk mi kell hozzá

2023.06.08 07:47
Home office az erkélyen, mutatjuk mi kell hozzá

Szeretnéd, ha az erkélyed vagy teraszod a legjobb munkaállomás lenne, ahol hatékonyan és kreatívan dolgozhatsz? Szeretnéd, ha a munka nemcsak a kötelességed, hanem az örömöd is lenne? Akkor ez a cikk neked szól. Összegyűjtöttünk néhány tippet, amivel átalakíthatod az erkélyed vagy teraszod egy nagyon kényelmes munkaállomássá, és megteremtheted a saját irodádat.

1. Tegyél ki az erkélyre, teraszra asztalt, széket , anpernyőt

Ha szereted a kényelmet és az ergonómiát, akkor tegyél ki egy asztalt és székeket az erkélyedre vagy teraszodra. Szerezz be egy olyan asztalt és széket, ami megfelel az erkély vagy terasz méretének és stílusának. Figyelj arra, hogy megfelelően beállítsd az asztal magasságát és a szék dőlésszögét, és rendszeresen tisztítsd és karbantartsd őket. Ha van rá lehetőséged, akkor tegyél ki egy párnát vagy támasztót is, hogy kényelmesebb legyen a hátnak és a dereknak. Az árnyékolás érdekében használj napernyőt is.

2. Tegyél ki egy naptárat vagy jegyzetfüzetet 

Ha szereted a rendet és a szervezettséget, akkor tegyél ki egy naptárat vagy jegyzetfüzetet az erkélyedre vagy teraszodra. Szerezz be egy olyan naptárat vagy jegyzetfüzetet, ami megfelel a munkád típusának és tempójának. Figyelj arra, hogy megfelelően vezesd a naptárban vagy jegyzetfüzetben a feladataidat és határidőidet, és rendszeresen ellenőrizd és aktualizáld őket. Ha van rá lehetőséged, akkor tegyél ki néhány tollal vagy ceruzával is, hogy könnyebb legyen az írás. 

3. Tegyél ki egy vízforralót vagy kávéfőzőt 

Ha szereted a frissítő italokat és a kis szüneteket, akkor tegyél ki egy vízforralót vagy kávéfőzőt az erkélyedre vagy teraszodra. Szerezz be egy olyan vízforralót vagy kávéfőzőt, ami megfelel az ízlésednek és a pénztárcádnak. Figyelj arra, hogy megfelelően csatlakoztasd a víz- és áramellátást, és rendszeresen tisztítsd és karbantartsd őket. Ha van rá lehetőséged, akkor tegyél ki néhány csészét vagy bögrét is, hogy elegánsabb és környezetbarátabb legyen az ivás. 

4. Tegyél ki egy virágot vagy növényt 

Ha szereted a természetet és a szépséget, akkor tegyél ki egy virágot vagy növényt az erkélyedre vagy teraszodra. Szerezz be egy olyan virágot vagy növényt, ami megfelel az erkély vagy terasz klímájának és fényviszonyainak. Figyelj arra, hogy megfelelően öntözd és tápláld őket, és rendszeresen metszd és ápoldd őket. Ha van rá lehetőséged, akkor tegyél ki néhány cserépet vagy kosarat is, hogy változatosabb és érdekesebb legyen a látvány. 

Összefoglalás 

Az erkély vagy terasz egy olyan hely, ahol megteremtheted a saját kis munkaállomásod. Ha kiteszel egy asztalt és egy széket, egy laptopot vagy tablettet, egy naptárat vagy jegyzetfüzetet, egy vízforralót vagy kávéfőzőt, egy virágot vagy növényt, akkor átalakíthatod az erkélyed vagy teraszod egy kis munkaállomássá. Próbáld ki ezeket a tippeket, és alakítsd át az erkélyed vagy teraszod egy kis munka paradicsommá.