A kültéri kényelem szakértője!

Blog

Élvezd az erkélyed, nyitsd meg a saját játéktermed a szabadban

2023.06.15 07:03
Élvezd az erkélyed, nyitsd meg a saját játéktermed a szabadban

Szeretnéd, ha az erkélyed vagy teraszod egy kis játékterem lenne, ahol szórakozhatsz és játszhatsz? Szeretnéd, ha a játék nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is örömet okozna? Akkor ez a cikk neked szól. Összegyűjtöttünk néhány tippet, amivel átalakíthatod az erkélyed vagy teraszod egy kis játékteremmé, és megteremtheted a saját kis vidámparkod.

1. Tegyél ki egy asztaliteniszt vagy csocsót 

Ha szereted a sportos és versengő játékokat, akkor tegyél ki egy asztaliteniszt vagy csocsót az erkélyedre vagy teraszodra. Szerezz be egy olyan asztaliteniszt vagy csocsót, ami megfelel az erkély vagy terasz méretének és teherbírásának. Figyelj arra, hogy megfelelően rögzítsd az asztalt vagy a gépet, és rendszeresen tisztítsd és kenegesd őket. Ha van rá lehetőséged, akkor tegyél ki néhány ütőt vagy labdát is, hogy mindig legyen mivel játszani. 

2. Tegyél ki egy társasjátékot vagy kártyát 

Ha szereted az agytornát és a stratégiai játékokat, akkor tegyél ki egy társasjátékot vagy kártyát az erkélyedre vagy teraszodra. Szerezz be egy olyan társasjátékot vagy kártyát, ami megfelel az érdeklődésednek és a tudásszintednek. Figyelj arra, hogy megfelelően tárold és keverd őket, és rendszeresen ellenőrizd és pótoldd őket. Ha van rá lehetőséged, akkor tegyél ki néhány poharat vagy harapnivalót is, hogy ne maradjon el a hangulat. 

3. Tegyél ki egy videojátékot vagy VR-szemüveget 

Ha szereted a technikai és virtuális játékokat, akkor tegyél ki egy videojátékot vagy VR-szemüveget az erkélyedre vagy teraszodra. Szerezz be egy olyan videojátékot vagy VR-szemüveget, ami megfelel a munkád igényeinek és elvárásainak. Figyelj arra, hogy megfelelően csatlakoztasd a konzolt vagy a számítógépet, és rendszeresen töltöd és frissíted őket. Ha van rá lehetőséged, akkor tegyél ki egy hangszórót vagy fülhallgatót is, hogy jobban belemerülhess a játékba. 

4. Tegyél ki egy dartsot vagy biliárdot 

Ha szereted a célozgatás és ügyességi játékokat, akkor tegyél ki egy dartsot vagy biliárdot az erkélyedre vagy teraszodra. Szerezz be egy olyan dartsot vagy biliárdot, ami megfelel az erkély vagy terasz méretének és teherbírásának. Figyelj arra, hogy megfelelően rögzítsd a táblát vagy az asztalt, és rendszeresen tisztítsd és cseréld őket. Ha van rá lehetőséged, akkor tegyél ki néhány nyilat vagy golyót is, hogy mindig legyen mivel játszani. 

5. Tegyél ki egy hintát vagy csúszdát 

Ha szereted a mozgásos és vidám játékokat, akkor tegyél ki egy hintát vagy csúszdát az erkélyedre vagy teraszodra. Szerezz be egy olyan hintát vagy csúszdát, ami megfelel az erkély vagy terasz méretének és teherbírásának. Figyelj arra, hogy megfelelően rögzítsd a hintát a mennyezethez vagy a csúszdát a falhoz, és rendszeresen ellenőrizd és javítsd őket. Ha van rá lehetőséged, akkor tegyél ki néhány párnát vagy takarót is, hogy puhább legyen a landolás. 

Összefoglalás 

Az erkély vagy terasz egy olyan hely, ahol megteremtheted a saját kis játéktermed. Ha kiteszel egy asztaliteniszt vagy csocsót, egy társasjátékot vagy kártyát, egy videojátékot vagy VR-szemüveget, egy dartsot vagy biliárdot, egy hintát vagy csúszdát, akkor átalakíthatod az erkélyed vagy teraszod egy kis játékteremmé. Próbáld ki ezeket a tippeket, és alakítsd át az erkélyed vagy teraszod egy kis játék paradicsommá.