A kültéri kényelem szakértője!

Szállításról

Hogyan történik a megrendelt termék kiszállítása?

A weboldalon elérhető szállítási lehetőségek közül van lehetőség választani.

Az általunk kínált szolgáltatások fejlesztése érdekében, folyamatosan bővítjük a szállítási lehetőségeket, így lehetőség van

  • futárszolgálattal történő házhozszállításra
  • csomagponton történő átvételre
  • csomag automatában való átvételre

A jelenleg hatályban lévő szállítási kondíciókról erre a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Bármilyen szállítási módot választhatok?

A megrendelt termék mérete, súlya határozza meg, hogy milyen szállítási módok közül lehet választani. Nyilvánvalóan pl. egy kültéri széket nem tudunk csomag automatába szállítani, így ebben az esetben futárszolgálattal szállítunk. A megrendelés leadásakor látható, hogy milyen szállítási lehetőségek közül lehet választani.

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél rugalmasabb és kényelmesebb szállítási opciókat kínáljunk a vasalóinknak. 

Milyen értesítést kapok a kiszállításról?

Amikor a megrendelt terméket feladtuk neked, akkor arról tájékoztatunk.

Attól függően, hogy milyen szállítási módot választottál, az adott szállítási szolgáltatást biztosító cég szerint meghatározott tájékoztatást fogsz kapni.

Általánosságban elmondható, hogy pl. sms-ben és e-mailben előzetesen tájékoztat a szállítást végző cég a csomag feladásról és a kisszállítás/átvétel körülményeiről.

Ki fizeti meg a szállítási költségeket?

A megrendelés leadásakor feltüntetjük a szállítási költségeket. Ezeket a vásárló fizeti meg. Fontos azonban kihangsúlyozni, hogy mindent megteszünk azért, hogy a szállítási költségeinket csökkentsünk és a vásárlóinknak nagy kedvező szállítási feltételeket kínáljunk.

Pl. nagyobb összegű megrendelés esetén 200.000,- Ft felett a szállítás ingyenes.

A megküldött csomag biztosítva van?

Igen. A Futárszolgálattal megküldött csomagok tartalmaznak csomagbiztosítást.

A csomagon sérülés látszik, mit tegyek?

A csomag átvétele során fontos, hogy írásban jelezve legyen, hogy a csomag sérült. Az átvételkor írd rá a szállító lapra, hogy a csomag sérült. Amennyiben ez nem történik meg, úgy a későbbiekben nem tudjuk a felmerülő kártérítési igényt a futárszolgálat felé jelezni. 

Amennyiben a csomagolás sérült úgy kérjük azt minden esetben jelezd az ügyfélszolgálatunkra, az info@instantbalcon.hu címen. 

FONTOS! Kérjük a csomagot minden esetben vedd át, még akkor is ha a csomagoláson a szállításból fakadó külsérelmi nyomok látszanak. Ezt követően eljárunk a szállító cég felé a szállítás körülményeinek kivizsgálása érdekében.

Amennyiben van rá lehetőség, akkor a csomagot bontsd ki még a futár jelenlétében és győződj meg róla, hogy az abban lévő termék sérült-e. Erről mindenképpen értesíts minket is.

A csomagot még mindig nem kaptam meg mi a teendő?

A csomagok kézbesítési ideje a szállító cégtől függ. Jellemzően a futárszolgálatok néhány munkanapon belül eljuttatják neked a csomagot. Minden esetben a csomagot nyomon tudod követni a szállító partnertől kapott linken.

Kérjük, hogy minden esetben értesítsd az ügyfélszolgálatunkat arról, hogy a csomagot nem kaptad meg és mi ezt követően azonnal felvesszük a kapcsolatot a szállító partnerrel.

Mit csináljak a termék csomagolásával, meg kell őriznem?

Amennyiben nem vagy benne biztos, hogy a terméket megtartod, úgy igen mindaddig amíg a visszaküldésre rendelkezésre álló idő él. Ezt követően kérjük, hogy gondolj a környezetedre és a szelektív hulladékgyűjtő konténerekbe helyezd ki a csomagolóanyagot.

Személyesen át tudom venni a csomagot?

Nem, sajnos személyesen nem tudod átvenni a megrendelt terméket. Minden esetben vagy futárszolgálattal vagy csomagpontra/automatába szállítva jutsz hozzá a megrendelt termékhez.

Mennyi a szállítási idő?

A raktáron lévő termékeink esetében jellemzően 5-7 munkanap.

A beszállítói készleten lévő termékeinket jellemzően 15-30 munkanap alatt tudjuk kiszállítani.

Fontos, hogy a várható szállítási időt a weboldalon minden termék esetében feltüntettük, illetve folyamatosan tájékoztatunk is ennek alalkulásáról.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendelt terméket mielőbb használatba tudd venni. :)