A kültéri kényelem szakértője!

Blog

Ötletek, amivel feldobhatod az erkélyed vagy teraszod

2023.05.17 06:00
Ötletek, amivel feldobhatod az erkélyed vagy teraszod

Szeretnéd jobban kihasználni az erkélyed vagy teraszod? Szeretnél egy olyan helyet, ahol kikapcsolódhatsz, szórakozhatsz vagy akár termelékeny is lehetsz? Akkor ez a cikk neked szól. Összegyűjtöttünk 5 ötletet, amivel feldobhatod az erkélyed vagy teraszod, és megteremtheted a saját kis paradicsomod.

1. Alakítsd át egy mini bárrá 

Ha szereted az italokat és a parti hangulatot, akkor alakítsd át az erkélyed vagy teraszod egy mini bárrá. Szerezz be egy kis hűtőt vagy jégkockatartót, ahol tárolhatod az üdítőidet, sörödet vagy borodat. Tegyél ki egy pultot vagy asztalt, ahol elkészítheted a koktéljaidat vagy kávéidat. Ne felejts el beszerezni néhány poharat, szívószálat, keverőpálcát és díszítőelemet is. Ha van rá lehetőséged, akkor tegyél ki egy kis hangszórót is, hogy zenét hallgathass vagy táncolhass. 

2. Alakítsd át mozivá 

Ha szereted a filmeket és a mozizást, akkor alakítsd át az erkélyed vagy teraszod egy mini mozivá. Szerezz be egy kivetítőt vagy tévét, amit feltehetsz a falra vagy állványra. Tegyél ki egy kanapét vagy párnákat és takarókat, ahol kényelmesen elhelyezkedhetsz. Ne felejts el beszerezni néhány nasit és üdítőt is. Ha van rá lehetőséged, akkor tegyél ki egy kis lámpát vagy gyertyát is, hogy hangulatosabb legyen az este. 

3. Alakítsd át edzőteremmé 

Ha szereted a sportot és az egészséges életmódot, akkor alakítsd át az erkélyed vagy teraszod egy mini edzőteremmé. Szerezz be néhány alapvető eszközt, mint súlyzók, gumiszalagok, ugrókötél vagy fitball. Tegyél ki egy matracot vagy szőnyeget, ahol végezheted a nyújtásodat vagy jógázhatod. Ne felejts el beszerezni néhány törölközőt és vizet is. Ha van rá lehetőséged, akkor tegyél ki egy kis hangszórót is, hogy zenét hallgathass vagy motiválhass magad. 

4. Alakítsd át könyvtárrá 

Ha szereted az olvasást és a tanulást, akkor alakítsd át az erkélyed vagy teraszod egy mini könyvtárrá. Szerezz be néhány polcot vagy dobozt, ahol tárolhatod a könyveidet vagy folyóirataidat. Tegyél ki egy széket vagy fotelt, ahol kényelmesen olvashatsz vagy tanulhatsz. Ne felejts el beszerezni néhány jegyzetfüzetet és tollat is. Ha van rá lehetőséged, akkor tegyél ki egy kis lámpát vagy növényt is, hogy kellemesebb legyen a környezeted. 

5. Alakítsd át műteremmé 

Ha szereted a kézműveskedést és az alkotást, akkor alakítsd át az erkélyed vagy teraszod egy mini műteremmé. Szerezz be néhány alapanyagot és eszközt, amivel készíthetsz ékszereket, festményeket, kerámiákat vagy bármit, ami érdekel. Tegyél ki egy asztalt vagy tálcát, ahol dolgozhatsz vagy rendezheted a cuccaidat. Ne felejts el beszerezni néhány rongyot és vödröt is. Ha van rá lehetőséged, akkor tegyél ki egy kis hangszórót is, hogy zenét hallgathass vagy inspirálódhass. 

Összefoglalás 

Az erkély vagy terasz egy olyan hely, ahol megvalósíthatod az álmaidat és élvezheted az életedet. Ha átalakítod egy mini bárrá, mozivá, edzőteremmé, könyvtárrá vagy műteremmé, akkor sokkal szórakoztatóbbá és hasznosabbá teheted. Próbáld ki ezeket az ötleteket, és alakítsd át az erkélyed vagy teraszod a saját kis birodalmaddá.