A kültéri kényelem szakértője!

Bemutatkozás

Szeretnénk neked adni a kültéri kényelem élményét, elfogadod?

Hiszünk abban, hogy ma Magyarországon több millió ember nem aknázza ki az erkély, terasz vagy a kert adta lehetőségeket. A célunk, hogy segítsünk neked abban, hogy varázsolhatod a második otthonoddá ezeket a tereket.

Funkcionalitás

A kínálatunkban szereplő termékek, kizárólag olyanok, amiket mi is szívesen használunk. Fontos szempont az, hogy milyen teret szeretnénk berendezni, mert egy kisebb erkély berendezése során pl. a helytakarékosság, praktikus helykihasználás élvez nagyobb szerepet. A nagyobb teraszok, kertek berendezésénél viszont a lounge kerti bútorok, kanapék esetleg a napozóágyak, függő hintákkal egy igazán kényelmes helyet alakíthatunk ki.

Időjárásálló anyagok használata

A kültéri termékek esetében különösen igaz, hogy minőségi anyagokból készüljenek, amelyek kiállják az időjárás próbáját, ezért valamennyi termékünk esetében külön jelezzük, hogy UV, víz, korrózió álló-e illetve, hogy milyen elhelyezést javaslunk annak érdekében, hogy az hosszú ideig szolgálja a vásárlóink igényeit. Ezért pl. beltéri, fedett kültéri, vagy kültéri kategóriába soroljuk a termékeinket ezzel segítve a döntésedet.

Minőségi termékek

Amikor megszületik az elhatározás, hogy berendezzük a kültéri tereinket, akkor fontos, hogy olyan termékeket válasszunk, amelyek hosszú távon kiszolgálják az igényeinket. Segítünk a megfelelő döntés meghozatalában, hiszen a termékeinket „Basic”, „Extra” illetve „Prémium” kategóriába soroljuk. A kategorizálással az a célunk, hogy megmutassuk a vásárlóinknak, hogy pl. a basic kategóriába sorolt termékek pénztárcabarát választás, amik a mindennapi használatra lettek tervezve. Az extra kategóriába sorolt termékeink a kiváló ár-érték arány mellett, mutatós és praktikus választás. A prémium termékeink pedig a legmagasabb minőségi besorolásnak megfelelő, megjelenését tekintve pedig nagyon kifinomult választás.

Kültéri lakberendezés, minden egy helyen

Annak érdekében, hogy az ügyfélelégedettséget növeljük a termékeket úgy válogatjuk össze, hogy minden ami egy erkély, terasz vagy kert berendezéséhez szükséges egy helyen elérhető legyen. Ezért kerti bútorok, bútor szettek, napernyők és kiegészítők, kültéri burkolatok, dekorációk és műnövények, kültéri világítás egy helyen megtalálható. A vásárlóinknak nincs is más feladat, mint a megrendelést elküldeni a többit pedig bízza ránk.

Kompromisszumok nélkül

Folyamatosan bővítjük a termékpalettánkat azért, hogy mindig a legújabb trendeknek és a funkcionális igényeknek megfelelő termékeket kínáljunk a vásárlóink részére. Ha nem találtad meg azt a kültéri terméket, amit kerestél, vagy ha egyedi igényeid vannak, akkor sem kell aggódnod. Az Instantbalcon széles hazai és nemzetközi beszállítói hálózattal rendelkezik, így lépj velünk kapcsolatba és segítünk megtalálni azt amire vágytál.

Társadalmi felelősségvállalás

NEF_logo Fontos számunkra, hogy a kültéri bútorainkkal nem csak az elégedett vásárlók táborát növeljük, hanem hogy mosolyt csaljunk az emberek arcára. Ezrét nagy örömmel jelentjük be, hogy a Nem Adom Fel Alapítvány a kedvezményezettjeink között köszönthetjük. Nagy boldogsággal támogatjuk az alapítvány munkatársainak munkáját a kültéri termékekkel, annak érdekében, hogy a számos kültéri rendezvényük során kényelmesebben tudják elvégezni a munkájukat. E mellett a webshopunkban vásárolt kisebb méretű termékek házhozszállítása során lehetőség van az alapítvány futárszolgálatát kiválasztani, ahol sérült emberek viszik házhoz a csomagokat és az így kifizetett szállítási díj segít abban, hogy a fogyatákkal élő, megváltozott munkaképességű emberek egy jobb élethez jussanak. Az alapítványról bővebben itt olvashatsz és ha lehetőséged van rá, kérlek lépj Te is az alapítvány támogatói közzé.