A kültéri kényelem szakértője!

Mennyezeti elektromos kültéri infravörös teraszfűtés 2500 W
Mennyezeti elektromos kültéri infravörös teraszfűtés 2500 W
49 990 Ft

Mennyezeti elektromos kültéri infravörös teraszfűtés 2500 W

Mennyezeti elektromos kültéri infravörös teraszfűtés 2500 W
Mennyezeti elektromos kültéri infravörös teraszfűtés 2500 W
Mennyezeti elektromos kültéri infravörös teraszfűtés 2500 W
Mennyezeti elektromos kültéri infravörös teraszfűtés 2500 W
Mennyezeti elektromos kültéri infravörös teraszfűtés 2500 W
Mennyezeti elektromos kültéri infravörös teraszfűtés 2500 W
Méret

Ezzel a mennyezeti, függeszthető fűtőberendezéssel mostantól akár a hűvösebb időben is  élvezheted a szabadban töltött időszakot. Előnye, hogy nagy teljesítménye miatt nagyon hatékony fűtésmegoldást kínál a hidegebb napokban, bekapcsolás után szinte azonnal füst és zaj nélkül meleg érztetet kelt, a levegőt nem melegíti, csak a szilárd testek felületét a közelében. Az infravörös hőnek köszönhetően füst, szagmentes. Mivel mennyezetre rögzíthető, így olyan érzést biztosít, mintha a nap melengetne. További előnye, hogy közvetlenül pl. a kültéri étkezőasztal felé tehetjük, így az asztal körül, mellett nem kell kerülgetni a fűtőberendezést, ezért helytakarákos és praktikus megoldás. Felhasználható, fedett pergola, előkert, télikert,erkély, terasz, kerthelyiség fűtésére is. Föccsenő víz ellen védett, így biztonságosan alkalmazható bármilyen helységben. A fűtés 1 fokozatban működtethető, a ki és bekapcsolás a hősugárzó alján található kábelkapcsolóval történik. A fűtőtest teljesítménye 2500 Watt.

Használat
Erkélyen, Teraszon, Kertben, Baráti összejövetelek, Kávézóban, Étteremben, Kültéri étkezés
Minőség
Extra
Várható szállítási idő (munkanap)
10-15
49 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Termékelőnyök

Mennyezeti fűtőtest, helytakarékos, mivel pl. közvetlen az étkezőasztal felé belógatható, így nem kell kerülgetni a fűtőtestet.
IB_ikon_energiahatekony Robosztus teljesítménye, gyorsan, hatékonyan biztosítja a meleget valamennyi helységben leyg az erkély, terasz, kert, éttermek teraszi, kávézók teraszai. Teljesítménye 2500W.
IB_ikon_dontheto Mennyezeti függeszthető kialakítása miatt a hő elosztása kedvező, a levegőt nem melegíti, de az infravörös hősugárzó közvetlen közelében lévő tárgyak felületét igen.
Instantbalcon_ikon_kulter_belter Alkalmas kültéri használatra erkélyre, teraszra, kertbe, étterem teraszára, kávézó teraszára, esetleg csarnokok, garázsok fűtésére egyaránt.

IB_ikon_220V_dugvilla

IB_ikon_eletvedelmi_funkcioval_ellatva Fröccsenő víz ellen védett (IP34)

 

Kinek ajánljuk?
Akik szeretnek a hűvösebb időszakban is a szabadban pihenni és ehhez szükségük van egy olyan kültéri hősugárzóra, ami csak akkor biztosítja a meleget amikor arra a legnagyobb szükség van.
Akik energiahatákony termékeket szeretnének beszerezni, aminek a meggyőző 2500 W-os teljesítménye garantélja azt, hogy a legnagyobb hidegben is élvezhetővé tegye a kültérben töltött időt.
Akik az erkélyen, teraszon, baráti összejövetelek alkalmával kellemesebbé akarják tenni az erkélyen, teraszon, kertben töltött időt.
Akik kompakt mennyezetre függeszthető termékeket keresnek.
Erkélyre, teraszra, kertbe, akár nyaralóba vagy mindennapos felhasználársa is ajánljuk
Adatok
Márka/Gyártó
Hecht
Elhelyezés
Fedett kültér, Kültér
Méret- magasság (cm)
35
Méret - hosszúság (cm)
61
Méret - szélesség (cm)
61
Korrózió álló
Igen
Termék súly (kg)
4
Szabályozható teljesítmény
Nem
Fűtési technológia
Karbonszálas
Fűtési terület nagysága (m2)
<5 m2, 6-10 m2, 11-15 m2, 16-20 m2
Vezérlés típusa
Zsinórkapcsoló, Kapcsoló
Teljesítmény
2500 W
Elektromos besorolás
IP34
Cikkszám
EA1011
Tömeg
3 kg/db
Elektromos besorolás

Az IP védettség (International Protection vagy Ingress Protection) egy rövidítés, amely a Nemzetközi Védettségmegjelölést tartalmazza. Az IP érték megadja, hogy szilárd test és víz ellen milyen védelemmel rendelkezik az adott elektromos készülék és annak burkolata.

A IP védettség tehát a berendezések por és víz elleni védettségét mutatja meg és a jelölés az MSZ EN 60529 (Villamos gyártmányok burkolatai által nyújtott védettségi fokozatok) szabványán alapszik. Ezt szokták IP szabványnak is nevezni.

 

A termék besorolása: IP34, azaz a készülék védett minden irányból kilövellő víz ellen.

Biztonsági figyelmeztetések

A készülék bizonyos részei a használat során erősen felforrósodnak, égési sérülést okozhatnak! Amennyiben a készülék közelében gyerekek vagy magatehetetlen személyek tartózkodnak, akkor legyen különösen óvatos a készülék használata során!

Nem szabad letakarni! A túlmelegedés elkerülése érdekében a készüléket ne takarja le.

A készüléket csak a típuscímkén feltüntetett tápfeszültség értékeivel megegyező elektromos hálózathoz szabad csatlakoztatni.

A készüléket csak szabályszerűen leföldelt aljzathoz csatlakoztassa. A készüléket ne csatlakoztassa hosszabbítóhoz vagy elosztóhoz.

A készüléket és a hálózati vezetékét ne fogja meg, ha vizes vagy nedves a keze.

A készüléket poros helyen, ipari környezetben, vagy veszélyes (robbanékony vagy gyúlékony) vegyi anyagok (pl. benzin, festékek, oldószerek stb.) közelében, illetve robbanékony vagy gyúlékony gőzöket és gázokat tartalmazó levegőjű helyiségekben használni tilos.

A készüléket nem stabil felületre (pl. vastag és puha szőnyegre, kanapéra stb.) felállítani tilos. A készüléket csak sima, száraz, stabil és vízszintes felületre állítsa fel.

A készülék nyílásaiba ne dugjon be semmilyen tárgyat. Ellenkező esetben áramütés érheti, a készülék meghibásodhat, vagy akár tűz is keletkezhet.

Használat közben a készülék körül hagyjon elegendő helyet a levegő szabad áramlásához. Használat közben a készülék előtt hagyjon 1 méter szabad helyet, a készülék mellett pedig legalább 0,5 métert.

A készüléket függöny, vagy más éghető anyag közelében használni tilos. Használat közben a készüléket gyúlékony anyagoktól legalább 1 méter távolságban üzemeltesse.

A hősugárzót programozott időkapcsolós, távműködtetett vagy más hasonló aljzathoz (amely a készüléket automatikusan be tudná kapcsolni) csatlakoztatni tilos, mert a helytelenül elhelyezett vagy letakart hősugárzó a véletlen és ellenőrizetlen bekapcsolás esetén tüzet okozhat.

Amennyiben a készülék körül állatok is előfordulhatnak, akkor a készüléket körültekintően kell üzemeltetni.

A bekapcsolt készüléket ne hagyja felügyelet nélkül.

A készülék tisztítása, szét- és összeszerelése valamint az áthelyezése előtt, illetve ha a készüléket hosszabb ideig nem kívánja használni, vagy azt felügyelet nélkül hagyja, akkor kapcsolja le készüléket és a hálózati vezetéket is húzza ki az elektromos aljzatból. A készüléket működés közben mozgatni és áthelyezni tilos. Tisztítás, karbantartás vagy áthelyezés előtt várja meg a készülék teljes lehűlését.

A készüléket vízbe vagy más folyadékba mártani tilos, ellenkező esetben áramütés érheti.

A hálózati vezetéket úgy helyezze el, hogy abban senki se botoljon meg, továbbá a hálózati vezeték nem érhet hozzá forró tárgyakhoz sem. A hálózati vezetéket ne tegye szőnyeg, futószőnyeg stb. alá.

Ha a készülék nem működik megfelelő módon, leesett vagy más módon megsérült, illetve vízbe esett, akkor azt ne használja.

A gyártó nem felel a készülék helytelen használata miatt bekövetkezett károkért.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek