A kültéri kényelem szakértője!

Mennyezeti teraszfűtés, szabályozható, távirányítóval 1800 W - Fehér
Mennyezeti teraszfűtés, szabályozható, távirányítóval 1800 W - Fehér
85 900 Ft

Mennyezeti teraszfűtés, szabályozható, távirányítóval 1800 W - Fehér

Mennyezeti teraszfűtés, szabályozható, távirányítóval 1800 W - Fehér
Mennyezeti teraszfűtés, szabályozható, távirányítóval 1800 W - Fehér
Mennyezeti teraszfűtés, szabályozható, távirányítóval 1800 W - Fehér
Mennyezeti teraszfűtés, szabályozható, távirányítóval 1800 W - Fehér
Mennyezeti teraszfűtés, szabályozható, távirányítóval 1800 W - Fehér
Mennyezeti teraszfűtés, szabályozható, távirányítóval 1800 W - Fehér
Mennyezeti teraszfűtés, szabályozható, távirányítóval 1800 W - Fehér
Mennyezeti teraszfűtés, szabályozható, távirányítóval 1800 W - Fehér
Méret

Ezzel a mennyezeti, függeszthető fűtőberendezéssel mostantól akár a hűvösebb időben is  élvezheted a szabadban töltött időszakot. Előnye, hogy optimális teljesítménye miatt nagyon hatékony fűtésmegoldást kínál a hidegebb napokban, bekapcsolás után szinte azonnal füst és zaj nélkül meleg érztetet kelt, a levegőt nem melegíti, csak a szilárd testek felületét a közelében. Az infravörös hőnek köszönhetően füst, szagmentes. Mivel mennyezetre rögzíthető, így olyan érzést biztosít, mintha a nap melengetne. További előnye, hogy közvetlenül pl. a kültéri étkezőasztal felé tehetjük, így az asztal körül, mellett nem kell kerülgetni a fűtőberendezést, ezért helytakarákos és praktikus megoldás. Felhasználható, fedett pergola, előkert, télikert,erkély, terasz, kerthelyiség fűtésére is. Föccsenő víz ellen védett, így biztonságosan alkalmazható bármilyen helységben. A fűtés 3 fokozatban működtethető (800 W - 1000 W - 1800 W), a ki és bekapcsolás a hősugárzó alján található kapcsolóval történik vagy a készülék távirányítójával, ami nagyon kényelmes irányítást tesz lehetővé. A fűtőtest teljesítménye 1800 Watt.

Használat
Erkélyen, Teraszon, Kertben, Baráti összejövetelek, Kávézóban, Étteremben, Kültéri étkezés
Minőség
Extra
Várható szállítási idő (munkanap)
10-15
85 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Termékelőnyök

Mennyezeti fűtőtest, helytakarékos, mivel pl. közvetlen az étkezőasztal felé belógatható, így nem kell kerülgetni a fűtőtestet.
IB_ikon_energiahatekony Meggyőző teljesítménye, gyorsan, hatékonyan biztosítja a meleget valamennyi helységben legyen az erkély, terasz, kert, éttermek teraszai, kávézók teraszai. A 3 különböző fokozatban használható, így a teljesítménye az igényeknek megfelelően szabályozható, amit kényelmesen távirányító segítségével el tudunk végezni. Teljesítménye 1800 W.
IB_ikon_dontheto Mennyezeti függeszthető kialakítása miatt a hő elosztása kedvező, a levegőt nem melegíti, de az infravörös hősugárzó közvetlen közelében lévő tárgyak felületét igen.
Instantbalcon_ikon_kulter_belter Alkalmas kültéri használatra erkélyre, teraszra, kertbe, étterem teraszára, kávézó teraszára, esetleg csarnokok, garázsok fűtésére egyaránt.

IB_ikon_eletvedelmi_funkcioval_ellatva

Fröccsenő víz ellen védett (IP34), így biztonságos a használata kültéren is.

 

Kinek ajánljuk?
Akik szeretnek a hűvösebb időszakban is a szabadban pihenni és ehhez szükségük van egy olyan kültéri hősugárzóra, ami csak akkor biztosítja a meleget amikor arra a legnagyobb szükség van.
Akik energiahatákony termékeket szeretnének beszerezni, aminek a meggyőző 1800 W-os teljesítménye garantálja azt, hogy a legnagyobb hidegben is élvezhetővé tegye a kültérben töltött időt. Teljesítménye két fokoztaban szabályozható, így az infravörös fűtőtest éppen annyi meleget ad amennyire szükséged van.
Akik az erkélyen, teraszon, baráti összejövetelek alkalmával kellemesebbé akarják tenni az erkélyen, teraszon, kertben töltött időt.
Akik kompakt mennyezetre függeszthető termékeket keresnek.
Erkélyre, teraszra, kertbe, akár nyaralóba vagy mindennapos felhasználársa is ajánljuk.
Adatok
Elhelyezés
Fedett kültér, Kültér
Méret- magasság (cm)
24
Méret - hosszúság (cm)
60
Méret - szélesség (cm)
60
Korrózió álló
Igen
Termék súly (kg)
5
Szabályozható teljesítmény
Igen
Fűtési technológia
Karbonszálas
Fűtési terület nagysága (m2)
<5 m2, 6-10 m2, 11-15 m2, 16-20 m2
Vezérlés típusa
Kapcsoló, Távirányító
Teljesítmény
1800 W
Elektromos besorolás
IP34
Cikkszám
EA1015
Tömeg
5 kg/db
Elektromos besorolás

Az IP védettség (International Protection vagy Ingress Protection) egy rövidítés, amely a Nemzetközi Védettségmegjelölést tartalmazza. Az IP érték megadja, hogy szilárd test és víz ellen milyen védelemmel rendelkezik az adott elektromos készülék és annak burkolata.

A IP védettség tehát a berendezések por és víz elleni védettségét mutatja meg és a jelölés az MSZ EN 60529 (Villamos gyártmányok burkolatai által nyújtott védettségi fokozatok) szabványán alapszik. Ezt szokták IP szabványnak is nevezni.

 

A termék besorolása: IP34, azaz a készülék védett minden irányból kilövellő víz ellen.

Biztonsági figyelmeztetések

A készülék bizonyos részei a használat során erősen felforrósodnak, égési sérülést okozhatnak! Amennyiben a készülék közelében gyerekek vagy magatehetetlen személyek tartózkodnak, akkor legyen különösen óvatos a készülék használata során!

Nem szabad letakarni! A túlmelegedés elkerülése érdekében a készüléket ne takarja le.

A készüléket csak a típuscímkén feltüntetett tápfeszültség értékeivel megegyező elektromos hálózathoz szabad csatlakoztatni.

A készüléket csak szabályszerűen leföldelt aljzathoz csatlakoztassa. A készüléket ne csatlakoztassa hosszabbítóhoz vagy elosztóhoz.

A készüléket és a hálózati vezetékét ne fogja meg, ha vizes vagy nedves a keze.

A készüléket poros helyen, ipari környezetben, vagy veszélyes (robbanékony vagy gyúlékony) vegyi anyagok (pl. benzin, festékek, oldószerek stb.) közelében, illetve robbanékony vagy gyúlékony gőzöket és gázokat tartalmazó levegőjű helyiségekben használni tilos.

A készüléket nem stabil felületre (pl. vastag és puha szőnyegre, kanapéra stb.) felállítani tilos. A készüléket csak sima, száraz, stabil és vízszintes felületre állítsa fel.

A készülék nyílásaiba ne dugjon be semmilyen tárgyat. Ellenkező esetben áramütés érheti, a készülék meghibásodhat, vagy akár tűz is keletkezhet.

Használat közben a készülék körül hagyjon elegendő helyet a levegő szabad áramlásához. Használat közben a készülék előtt hagyjon 1 méter szabad helyet, a készülék mellett pedig legalább 0,5 métert.

A készüléket függöny, vagy más éghető anyag közelében használni tilos. Használat közben a készüléket gyúlékony anyagoktól legalább 1 méter távolságban üzemeltesse.

A hősugárzót programozott időkapcsolós, távműködtetett vagy más hasonló aljzathoz (amely a készüléket automatikusan be tudná kapcsolni) csatlakoztatni tilos, mert a helytelenül elhelyezett vagy letakart hősugárzó a véletlen és ellenőrizetlen bekapcsolás esetén tüzet okozhat.

Amennyiben a készülék körül állatok is előfordulhatnak, akkor a készüléket körültekintően kell üzemeltetni.

A bekapcsolt készüléket ne hagyja felügyelet nélkül.

A készülék tisztítása, szét- és összeszerelése valamint az áthelyezése előtt, illetve ha a készüléket hosszabb ideig nem kívánja használni, vagy azt felügyelet nélkül hagyja, akkor kapcsolja le készüléket és a hálózati vezetéket is húzza ki az elektromos aljzatból. A készüléket működés közben mozgatni és áthelyezni tilos. Tisztítás, karbantartás vagy áthelyezés előtt várja meg a készülék teljes lehűlését.

A készüléket vízbe vagy más folyadékba mártani tilos, ellenkező esetben áramütés érheti.

A hálózati vezetéket úgy helyezze el, hogy abban senki se botoljon meg, továbbá a hálózati vezeték nem érhet hozzá forró tárgyakhoz sem. A hálózati vezetéket ne tegye szőnyeg, futószőnyeg stb. alá.

Ha a készülék nem működik megfelelő módon, leesett vagy más módon megsérült, illetve vízbe esett, akkor azt ne használja.

A gyártó nem felel a készülék helytelen használata miatt bekövetkezett károkért.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek