A kültéri kényelem szakértője!

Oszcilláló álló karbon, halogéncsöves teraszfűtés, tavirányítóval, 1200 W
Oszcilláló álló karbon, halogéncsöves teraszfűtés, tavirányítóval, 1200 W
61 990 Ft 
49 900 Ft
20

Oszcilláló álló karbon, halogéncsöves teraszfűtés, tavirányítóval, 1200 W

Oszcilláló álló karbon, halogéncsöves teraszfűtés, tavirányítóval, 1200 W
Oszcilláló álló karbon, halogéncsöves teraszfűtés, tavirányítóval, 1200 W
Oszcilláló álló karbon, halogéncsöves teraszfűtés, tavirányítóval, 1200 W
Oszcilláló álló karbon, halogéncsöves teraszfűtés, tavirányítóval, 1200 W
Oszcilláló álló karbon, halogéncsöves teraszfűtés, tavirányítóval, 1200 W
Oszcilláló álló karbon, halogéncsöves teraszfűtés, tavirányítóval, 1200 W
Méret
EA1009_meret

Az oszcillálásnak köszönhetően csendes és energiahatékony működése miatt ezzel a fűtőberendezéssel mostantól akár a hűvösebb időben is  élvezheted a szabadban töltött időszakot. Előnye, hogy meggyőző teljesítménye miatt nagyon hatékony fűtésmegoldást kínál. Teljesítménye szabályozható, így a fűtési igényekhez mérten lehet használni akár beltéren, akár kültéren is. A kényelmes vezérlés érdekében, érintőgombokkal vagy távirányítóval egyaránt irányítható. Olyan extrákkal is fel van szerelve, mint elektromos termosztát, kapcsolható oszcillálás és a 8 órás kikapcsolás időzítő. A stabil talpazata miatt nem borul fel. Életvédelmi funkciókkal is el van látva, ami azt jelenti, hogy rendeltetés ellenes használat esetén a berendezés leáll.

Használat
Erkélyen, Teraszon, Kertben, Baráti összejövetelek, Kávézóban, Étteremben, Kültéri étkezés
Minőség
Extra
Várható szállítási idő (munkanap)
20-25
61 990 Ft 
49 900 Ft
Kezdete: 2024.05.02   A készlet erejéig!
Kedvezmény 20
Megtakarítás 12 090 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Termékelőnyök

Erős fém vázszerkezet, stabil talpazat.
IB_ikon_energiahatekony Kiemelkedő teljesítmény: 600 - 1200 W között állítható.
IB_ikon_dontheto Fűtőtest érintőgombokkal vagy távirányítóval egyaránt vezérelhető.
Instantbalcon_ikon_kulter_belter Alkalmas kültéri használatra erkélyre, teraszra, kertbe

IB_ikon_220V_dugvilla

 

Elektromos termosztáttal, kapcsolható oszcillálással és a 8 órás kikapcsolás időzítővel van ellátva
IB_ikon_eletvedelmi_funkcioval_ellatva Életvédelmi funkcióval ellátva

 

Kinek ajánljuk?
Akik szeretnek a hűvösebb időszakban is a szabadban pihenni.
Akik energiahatákony termékeket szeretnének beszerezni.
Akik az erkélyen, teraszon, baráti összejövetelek alkalmával kellemesebbé akarják tenni az erkélyen, teraszon, kertben töltött időt.
Akik kompakt termékeket keresnek.
Akik 220V elektromos betáplálással rendelkező termékeket keresnek.
Erkélyre, teraszra, kertbe, akár nyaralóba vagy mindennapos felhasználársa is ajánljuk

 

Mit jelent az oszcillációs fűtés?

Az oszcillációs fűtés egy hatékony és kényelmes fűtési módszer, amely az oszcillációs technológiát alkalmazza a meleg levegő egyenletes elosztására a környezetben. Ez a fűtési megoldás számos előnnyel jár, különösen azoknak az otthonoknak vagy irodáknak a számára, ahol fontos az egyenletes hőeloszlás és a gyors melegítés.

Az oszcillációs fűtőberendezések általában elektromos fűtőtestekből állnak, amelyek egy ventilátor segítségével forró levegőt keringetnek a helyiségben. A fűtőtestek magas hőteljesítményűek, így gyorsan képesek felmelegíteni a levegőt. Az oszcillációs rész pedig lehetővé teszi a fűtési terület széles körű lefedését.

A fűtőberendezések oszcillációs funkciója egy oldalról a másikra mozgatja a fűtőegységet, általában kb. 70-90 fokos szögben. Ez lehetővé teszi, hogy a meleg levegő egyenletesen terjedjen el a helyiségben, elkerülve a hideg foltokat vagy hőpontokat. A berendezés általában beállítható sebességgel rendelkezik, amely szabályozza a levegő áramlásának intenzitását.

Az oszcillációs fűtés előnyei között szerepel:

1. Egyenletes Hőeloszlás: Az oszcillációs mozgás segítségével a meleg levegőt egyenletesen szétoszlatja a helyiségben, megszüntetve a hideg és meleg zónákat.

2. Gyors Fűtés: Az erős fűtőteljesítmény és az oszcillációs technológia gyorsan melegíti fel a teret, így azonnal kényelmet nyújt hidegebb időben.

3. Kényelmes Kezelés: Az oszcillációs fűtőberendezéseket könnyen beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletre és oszcillációs sebességre.

4. Energiatakarékos: Az egyenletes hőeloszlás miatt csökkenthető a fűtésre fordított energia, mivel nem szükséges a terem hőmérsékletét magasra állítani.

Az oszcillációs fűtés hátrányai közé tartozik:

1. Ventilátor Zaj: A berendezések ventilátora némi zajt okozhat, ami zavaró lehet, különösen halkabb környezetben.

2. Elektromos Fogyasztás: Az elektromos fűtőberendezések magasabb elektromos energiafogyasztással járhatnak, különösen, ha hosszabb ideig használjuk őket.

Összességében az oszcillációs fűtés hatékony és kényelmes módja lehet az otthonok fűtésének, különösen olyan területeken, ahol az egyenletes hőeloszlás és a gyors melegítés fontos szempontok. Az oszcillációs technológia révén megszüntethetők a hideg pontok és a hőpontok, így a teret kényelmesen lehet fűteni és élvezni a meleg levegőt.

Adatok
Márka/Gyártó
Somogyi by Home
Elhelyezés
Fedett kültér, Kültér
Méret- magasság (cm)
86
Méret - hosszúság (cm)
27
Méret - szélesség (cm)
27
Termék súly (kg)
4.5
Szabályozható teljesítmény
Igen
Fűtési technológia
Karbonszálas, Halogéncső
Fűtési terület nagysága (m2)
<5 m2, 6-10 m2, 11-15 m2, 16-20 m2
Vezérlés típusa
Kapcsoló, Távirányító
Teljesítmény
1200 W
Elektromos besorolás
IPx4
Cikkszám
EA1009
Tömeg
5,5 kg/db
Elektromos besorolás

Az IP védettség (International Protection vagy Ingress Protection) egy rövidítés, amely a Nemzetközi Védettségmegjelölést tartalmazza. Az IP érték megadja, hogy szilárd test és víz ellen milyen védelemmel rendelkezik az adott elektromos készülék és annak burkolata.

A IP védettség tehát a berendezések por és víz elleni védettségét mutatja meg és a jelölés az MSZ EN 60529 (Villamos gyártmányok burkolatai által nyújtott védettségi fokozatok) szabványán alapszik. Ezt szokták IP szabványnak is nevezni.

 

A termék besorolása: IPx4, azaz a készülék védett minden irányból kilövellő víz ellen 10 liter/perc mennyiségben 5 percen keresztül.

Biztonsági figyelmeztetések

A készülék bizonyos részei a használat során erősen felforrósodnak, égési sérülést okozhatnak! Amennyiben a készülék közelében gyerekek vagy magatehetetlen személyek tartózkodnak, akkor legyen különösen óvatos a készülék használata során!

Nem szabad letakarni! A túlmelegedés elkerülése érdekében a készüléket ne takarja le.

A készüléket csak a típuscímkén feltüntetett tápfeszültség értékeivel megegyező elektromos hálózathoz szabad csatlakoztatni.

A készüléket csak szabályszerűen leföldelt aljzathoz csatlakoztassa. A készüléket ne csatlakoztassa hosszabbítóhoz vagy elosztóhoz.

A készüléket és a hálózati vezetékét ne fogja meg, ha vizes vagy nedves a keze.

A készüléket poros helyen, ipari környezetben, vagy veszélyes (robbanékony vagy gyúlékony) vegyi anyagok (pl. benzin, festékek, oldószerek stb.) közelében, illetve robbanékony vagy gyúlékony gőzöket és gázokat tartalmazó levegőjű helyiségekben használni tilos.

A készüléket nem stabil felületre (pl. vastag és puha szőnyegre, kanapéra stb.) felállítani tilos. A készüléket csak sima, száraz, stabil és vízszintes felületre állítsa fel.

A készülék nyílásaiba ne dugjon be semmilyen tárgyat. Ellenkező esetben áramütés érheti, a készülék meghibásodhat, vagy akár tűz is keletkezhet.

Használat közben a készülék körül hagyjon elegendő helyet a levegő szabad áramlásához. Használat közben a készülék előtt hagyjon 1 méter szabad helyet, a készülék mellett pedig legalább 0,5 métert.

A készüléket függöny, vagy más éghető anyag közelében használni tilos. Használat közben a készüléket gyúlékony anyagoktól legalább 1 méter távolságban üzemeltesse.

A hősugárzót programozott időkapcsolós, távműködtetett vagy más hasonló aljzathoz (amely a készüléket automatikusan be tudná kapcsolni) csatlakoztatni tilos, mert a helytelenül elhelyezett vagy letakart hősugárzó a véletlen és ellenőrizetlen bekapcsolás esetén tüzet okozhat.

Amennyiben a készülék körül állatok is előfordulhatnak, akkor a készüléket körültekintően kell üzemeltetni.

A bekapcsolt készüléket ne hagyja felügyelet nélkül.

A készülék tisztítása, szét- és összeszerelése valamint az áthelyezése előtt, illetve ha a készüléket hosszabb ideig nem kívánja használni, vagy azt felügyelet nélkül hagyja, akkor kapcsolja le készüléket és a hálózati vezetéket is húzza ki az elektromos aljzatból. A készüléket működés közben mozgatni és áthelyezni tilos. Tisztítás, karbantartás vagy áthelyezés előtt várja meg a készülék teljes lehűlését.

A készüléket vízbe vagy más folyadékba mártani tilos, ellenkező esetben áramütés érheti.

A hálózati vezetéket úgy helyezze el, hogy abban senki se botoljon meg, továbbá a hálózati vezeték nem érhet hozzá forró tárgyakhoz sem. A hálózati vezetéket ne tegye szőnyeg, futószőnyeg stb. alá.

Ha a készülék nem működik megfelelő módon, leesett vagy más módon megsérült, illetve vízbe esett, akkor azt ne használja.

A gyártó nem felel a készülék helytelen használata miatt bekövetkezett károkért.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek