A kültéri kényelem szakértője!

Thermowood kőrisfa kültéri járólap (DIY), közép sötét barna 30*60 (1 db)
Thermowood kőrisfa kültéri járólap (DIY), közép sötét barna 30*60 (1 db)
7 990 Ft

Thermowood kőrisfa kültéri járólap (DIY), közép sötét barna 30*60 (1 db)

Thermowood kőrisfa kültéri járólap (DIY), közép sötét barna 30*60 (1 db)
Thermowood kőrisfa kültéri járólap (DIY), közép sötét barna 30*60 (1 db)
Thermowood kőrisfa kültéri járólap (DIY), közép sötét barna 30*60 (1 db)
Thermowood kőrisfa kültéri járólap (DIY), közép sötét barna 30*60 (1 db)
Thermowood kőrisfa kültéri járólap (DIY), közép sötét barna 30*60 (1 db)
Thermowood kőrisfa kültéri járólap (DIY), közép sötét barna 30*60 (1 db)
Méret
FA1017_meret

Környezetbarát hőkezelési eljárással kozerválják a faanyagot, ami miatt a fa sokkal tartsabb és ellenállóbb lesz, a párával, vízzel, szárazsággal szemben. Sokkal kevésbé hajlamos duzzadni, zsugorodni, így a faanyag nem reped. További előnye, hogy a faanyag teljesen ellenálló lesz a gombásodással szemben. Természetbarát választás, hiszen a faanyag semmilyen vegyi anyaggal nem került kezelésre. A színét a hőkezelési eljárás eredményeképpen érte el. Ezzel a természetes mejelenésű járólappal különleges hangulatot teremthetsz a teraszon, erkélyén vagy a kertben. A járólap kellemes tapintású, sima felületű, időjárásálló, tartós és könnyen kezelhető. A praktikus összepattintható rendszerének köszönhetően ezek a teraszcsempék tetszés szerint, gyorsan és egyszerűen szakember nélkül bárki által lerakhatók (DIY). A merev és kemény műanyag rácsnak köszönhetően stabil padlóburkolatot lehet velel kialakítani. A járólap felhasználásának csak a képzelet szab határt. A keményfa erezete miatt a csempe igazán egyedi, ami nagyon különleges megjelenést biztosít. A járólap házilag könnyen vágható fűrész, vagy olló segítségével annak érdekében, hogy pl. a sarkokhoz megfelelően illeszthető legyen. Azonban lehetőség van arra is, hogy a teraszon csak egy kisebb részt burkoljunk le vele, ekkor nem szükséges a lapok elvágása. Olcsó megoldás, mivel nem szükséges hozzá bontás, sitt elszállítás, ragasztás, és a telepítéshez szaktudás. Ha néhány órán belül új kültéri burkolatot szeretnél, akkor neked ideális választás ez a DIY járólap.

Stílus
Skandináv, Rusztikus
Használat
Erkélyen, Teraszon, Kertben, Étteremben, Kávézóban, Medence körül
Minőség
Prémium
Várható szállítási idő (munkanap)
15-20
7 990 Ft
Egységár: 44 389 Ft/nm2
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Az ár 1 db járólapra vonatkozik!

1 nm2-hez 5-6 db járólap szükséges!

Termékelőnyök

Erős műanyag vázszerkezet, hőkezelés révén pedig tartós keményfa járólap.
IB_ikon_energiahatekony Természetes megjelenés, FSC tanusítvány (fenntartható erdőgazdálkodásból származó faanyagból készült termék!).
IB_ikon_dontheto Nem szükséges szakember a telepítéshez (DIY), néhány órán belül teljesen újjá varázsolható a padlóburkolat.
Instantbalcon_ikon_kulter_belter Alkalmas kültéri használatra erkélyre, teraszra, kertbe

IB_ikon_UV

 

Hőkezelési eljárás miatt UV, víz és kopásálló, ellenáll a gombásodással szemben, ezért kültéri használatra javasolt.
IB_ikon_kulonleges Különleges megjelenés, kellemes tapintás, könnyen mozgatható pl. egy költözés során felszedhető, elvihető.

 

Kinek ajánljuk?
Akik nem akarnak hónapokat várni a burkoló szakemberre.
Akik gyorsan, egyszerűen, nagyon dekoratív kültéri padlóburkolatot szeretnének és nem a "tömeg termékeket" keresik.
Akik különleges megjelenésű, dekoratív teraszburkolatot keresnek.
Akik tartós kültéri járólapot keresnek, amit akár pl. egy költözés során el lehet vinni, fel lehet szedni.
Akik kedvelik a DIY termékeket és szeretik élvezni a saját munkájuk által alkotott tereket.
Erkélyre, teraszra, kertbe, akár nyaralóba vagy mindennapos felhasználársa is ajánljuk

 

Hasznos információk

Az erkély, terasz padlójának kialakítása gyakran nagyon munka- és időigényes, mert sokat kell várni a szakemberekre, bajlódni kell mindenféle anyagok beszerzésével és meg kell oldani a bontásból származó hulladék, sitt elszállítását. A burkolási munka minden esetben nagy zajjal, porral és kosszal jár. Nem így van ez a praktikus összepattintható rendszerű járólapjaink telepítése során. Gyorsan és egyszerűen lerakhatóak, akár nagy felületen is, hosszabb előkészítés és különösebb szerszámok nélkül. A csempék két oldalán fűzőlyukak vagy csapok vannak, amelyek könnyen egymásba illeszthetők, és így merev tartást biztosítanak.

A járólap elemei rácsszerű alapra vannak rögzítve és a műanyag rácsszerkezet biztosítja a szellőzést és a víz elvezetését a járólap alatt. A felületkezelésnek köszönhetően időjárásálló megoldás, ami kellemes tapintást biztosít, egyenletes és könnyen kezelhető felületet teremt. Ízlés szerint különböző megjelenésű csempék kombinálhatóak egymással (FONTOS, hogy azonos illesztési rendszerű járólapokat kombináljunk!).

Ezekkel a lapokkal egészen különleges hangulatot kölcsönözhetsz az erkélyének vagy teraszának, és megfelelően élvezheted a szabadtéri szezont.

A járólapok telepítését saját magunk is elvégezhetjük, nem szükséges semmilyen előképezettség, különösöebb eszköz. Nagy felületen gyorsan és egyszerűen lefektetheted bármilyen felületre.

Telepítési segédlet:

  • Az aljzatnak síknak, száraznak, tisztának és megfelelő teherbírásúnak kell lennie.
  • A jelentős szintkülönbségeket javasoljuk kiegyenlíteni, annak érdekében hogy a járólapokkal lerakott felület is egyenletes legyen.
  • Puha, mozgó felület nem megfelelő alap, ezért a burkolat lerakása előtt azt javasoljuk eltávolítani.
  • A járólap lerakása úsztatva történik, ezért nem szokás az aljzatra ragasztani, csavarozni vagy más módon rögzíteni.

 

IB_ikon_FSCMit jelent az FSC tanusítvány?

Az FSC (Forest Stewardship Council) tanúsítvány egy elismert és globálisan elterjedt rendszer, amely a felelős erdőgazdálkodásra hívja fel a figyelmet és ennek elismerésére szolgál. 

Az FSC tanúsítványokat olyan erdőkkel és erdőtermékekkel kapcsolatosan adnak ki, amelyek megfelelnek a szigorú fenntarthatósági és környezetvédelmi kritériumoknak. A tanúsítvány elősegíti a fenntartható erdőgazdálkodást, a biodiverzitást, a helyi közösségek jogait és a tisztességes munkakörülményeket.

Az FSC tanúsítványok három alapvető kategóriára oszthatók:

  • Erdőgazdálkodási Tanúsítvány (FSC FM): Ez az erdőgazdálkodásra vonatkozik, és azt jelzi, hogy az adott erdő vagy erdős terület fenntartható módon kezeli erőforrásait. Ez magában foglalja az ökoszisztéma megőrzését, a biodiverzitást, a helyi közösségek jogait és a munkavállalók tisztességes munkakörülményeit.
  • Láncolt Ellenőrzés Tanúsítvány (FSC CoC): Ez a tanúsítvány a feldolgozó és kereskedelmi lánc minden szakaszára vonatkozik, a faanyag beszerzésétől az előállításig és eladásig. A láncolt ellenőrzés biztosítja, hogy az FSC tanúsított erőforrások az ökoszisztéma és a társadalmi kritériumoknak megfelelően kezelt termékekké váljanak.
  • Visszaigazoló Tanúsítvány (FSC Recycled): Ezt a tanúsítványt olyan termékek kapják, amelyek legalább 85% -ban újrahasznosított vagy újrahasznált faanyagot tartalmaznak. Ezek a termékek is az FSC rendszer szigorú követelményeinek megfelelnek.

Az FSC tanúsítvány fontos előnyei:

  • Fenntarthatóság: Az FSC tanúsítványok elősegítik az erdőgazdálkodás hosszú távú fenntarthatóságát, megőrizve az erdők egészségét és biológiai sokféleségét.
  • Környezetvédelem: Az FSC tanúsított erdők védelmet nyújtanak az értékes élőhelyeknek és az endemikus fajoknak. Társadalmi Felelősségvállalás: Az FSC rendszer védi a helyi közösségek jogait, támogatja az indigena kultúrákat és elősegíti a tisztességes munkakörülményeket az erdőiparban.
  • Piaci Előny: Az FSC tanúsítvány növelheti a termékek vonzerejét a fenntarthatóság iránt érdeklődő fogyasztók szemében.

Az FSC tanúsítvány az erdőgazdálkodás felelős és fenntartható irányba való terelésének fontos eszköze.

Az FSC rendszer támogatja a természet megőrzését, a helyi közösségek jogait és a tisztességes munkakörülményeket, mindeközben lehetővé téve, hogy az emberek élvezhessék és használják az erdők nyújtotta erőforrásokat.

Medence küröl is használható

IB_thermowood_medence

Erkély burkolatot is különlegessé teszi

IB_thermowood_erkely

Teraszburkolatnak, vagy a kertben padlóburkolat kialakításához

IB_thermowood_terasz

Étteremben, kávézóban (nagy forgalmú helyeken is felhasználható)

IB_thermowood_etterem

Beltérben is használható (pl. fürdőszobában)

IB_thermowood_furdoszoba

Adatok
Szin_1
Barna
Alapanyag
Fa
Anyag összetevők
Kőrisfa, Műanyag
Elhelyezés
Kültér, Fedett kültér, Beltér
Méret- magasság (cm)
3.1
Méret - hosszúság (cm)
30
Méret - szélesség (cm)
60
UV álló
Igen
Vízálló
Igen
Vízhatlan
Igen
Kopásálló
Igen
Korrózió álló
Igen
Termék súly (kg)
1
Cikkszám
FA1017
Tömeg
1 kg/db
Min. rendelhető mennyiség
4 db
Választható mennyiségek
4 db, 8 db, 12 db, 16 db, ...
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek