A kültéri kényelem szakértője!

Szűrés
Ár (Ft)
104 900 Ft - 337 900 Ft
Márka/Gyártó
Szin_1
Alapanyag
Méret- magasság (cm)
Méret - hosszúság (cm)
Méret - szélesség (cm)
Garancia
Termék státusza

Szétnyitható hintaágy (2 in 1)

13termék
 
13termék

Szétnyitható vagy ággyá alakítható hintaágy jellemzői

A szétnyitható vagy ággyá alakítható hintaágyak olyan praktikus és sokoldalú bútorok, amelyek számos előnnyel rendelkeznek. Ezeknek a hintaágyaknak a jellemzői közé tartozik:

  1. Könnyű átalakíthatás: Ezek a hintaágyak könnyen ággyá alakítható. Ehhez csak annyit kell tenni, hogy a hintaágy háttémláját lehajtuk, így az ülés méretéhez képest dupla akkora függő ágy alakítható ki. Ez valóban kényelmes pihenést tesz lehetővé, miközben ringatózhatunk :).

  2. Praktikus: A szétnyitható vagy ággyá alakítható hintaágy ideális lehet akkor, ha multifunkcionális hintaágyat keresünk, hiszen nem csak üléshéz, de fekvéshez is használható ez a típus. Azoknak ajánlott, akik a hintaágy mellett, függő ágyat is szeretnnek a kertben, teraszon, esetleg az erkélyen kialakítani.

  3. Kényelem: A legtöbb szétnyitható hintaágy kényelmes ülést és fekvőfelületet kínál, amely alkalmas pihenésre vagy vendégek fogadására.

  4. Egyéb extra funkciók: Néhány modell olyan extra funkcióval is bír, mint pl. a puhártartó, vagy a párnázott háttámla. Ezeket a hintaágy vásárlása előtt érdemes végig gondolni, hogy szükségünk van e ilyen extra kiegészítőkre.

  5. Stílus: A szétnyitható hintaágyak megjelenése különféle stílusú és kialakítású lehet, ezért bármilyen kültéri lakberendezési stílusba könnyen beileszthető. 

  6. Tartósság: Ha jó minőségű anyagokból készült hintaágyat választunk legyen az fa, fém, rattan anyag, akkor garantáltan hosszú távon tartós bútort vásároltunk. A tartósság szemponjából érdemes figyelmbe venni, hogy milyen helyen szeretnénk használni a hintaágyat, mennyi éri pl. a napsugárzás, mert ilyenkor a felületeket érdmes kezelni, impregnálni, annak érdekében, hogy a hintaágyunk hosszan megőrizze az élettartalmát. A szétnyitható hintaágyak esetében sincs ez másképp, rendkívül tartósak és hosszú élettartamúak.

  7. Könnyű tisztíthatóság: A legtöbb modell könnyen tisztítható anyagokból készül pl. fa, fém, textil stb., ami megkönnyíti a karbantartást és tisztántartást. Ugyanakkor gondoskodjunk az anyagok tisztán tartásáról és védelméről az időjárás viszontagságaival szemben.

  8. Különféle méretek: A szétnyitható hintaágyak különböző méretekben elérhetők el jellemzően ezek a nagyobb méretű hintaágyak közzé sorolhatóak kb. 200 cm feletti szélességben. 

Összességében a szétnyitható vagy ággyá alakítható hintaágyak praktikusak, sokoldalúak és kényelmesek, és ideális választást jelenthetnek olyan helyiségekbe, ahol fontos a rugalmasság és a térkihasználás.