A kültéri kényelem szakértője!

Szűrés
Ár (Ft)
12 990 Ft - 165 900 Ft
Típus
Márka/Gyártó
Stílus
Használat
Szin_1
Alapanyag
Méret- magasság (cm)
Méret - hosszúság (cm)
Méret - szélesség (cm)
Teherbírás (kg)
Rakásolható
Összecsukható
Összeszerelést igényel
Termék státusza

Indusztriális

6termék 16
6termék 16

Az ipari lakberendezés jellemzően a funkcióra és a praktikusságra helyezi a hangsúlyt, és az ipari építészet és a gyártósorok esztétikáját hordozza magában. Néhány jellemzője:

  • Nyers és ipari anyagok: Az ipari lakberendezésben gyakran használnak nyers, durva és ipari anyagokat, mint például fém, beton, fa és tégla. Ezek az anyagok a gyártósorok és az ipari környezet inspirációjából származnak.
  • Funkcionalitás: Az ipari lakberendezés funkcionális és praktikus, és az épület szerkezetével összhangban van. A bútorok és kiegészítők általában egyszerű, praktikus és könnyen kezelhetőek.
  • Nagyobb teret: Az ipari lakberendezés általában nagyobb tereket igényel, mivel az ipari stílus nagyobb belmagasságot és nyitott teret igényel. Az ipari építészetben használt nyitott terek, üveg falak és mennyezetek lehetővé teszik, hogy a természetes fény és a teret szabadon áramoltathassa.
  • Nyers felületek: Az ipari lakberendezésben a nyers felületek és azok textúrái fontosak. Az ipari stílusú falak és padlók lehetnek nyers beton, téglák, fémlemezek vagy más ipari anyagokból készült felületek.
  • Vintage és antik elemek: Az ipari lakberendezésben gyakran találhatóak vintage vagy antik tárgyak és kiegészítők, mint például régi fényképek, műszerek, fabádog és hasonlók. Ezek az elemek hozzájárulnak az ipari stílus érzetéhez és jellegzetességeihez.
  • Színvilág: Az ipari lakberendezésben gyakran használnak sötétebb színeket, mint például fekete, szürke, barna és bézs. Ezek a színek tökéletesen illenek az ipari stílushoz, és kiemelik a nyers anyagok és felületek textúráit.