A kültéri kényelem szakértője!

Szűrés
Ár (Ft)
62 900 Ft - 337 900 Ft
Márka/Gyártó
Szin_1
Méret- magasság (cm)
Méret - hosszúság (cm)
Méret - szélesség (cm)
Garancia
Termék státusza

Fém hintaágy

A fém hintaágyak választása akkor érdemes, ha tartós és karbantartásmentes megoldást keres. A fém anyaga ellenáll az időjárási viszonyoknak, és a modern fémszerkezetek esztétikusak is lehetnek. Fontos szempont a terhelhetőség, a stabilitás, és hogy a szerkezet milyen módon rögzíthető a talajhoz vagy betonhoz. A választásnál figyelembe kell venni a hintaágy méretét, a használat gyakoriságát és helyét, valamint az ülő- és háttámla anyagának minőségét is.


21termék
 
21termék

A fém hintaágyakra jellemző a nagy teherbírás és, hogy az időjárással szemben hosszabb ideig ellenálóak. Ezek a hintaágyak általában könnyebben karbantarthatók, mint a fa változatok, és sokféle színben, stílusban és kialakításban elérhetőek el. A választékban megtalálhatók egyszerűbb modellek, amelyek kedvező áron kínálnak alapfunkciókat, valamint prémium kategóriás termékek, amelyek magasabb áron, de jobb minőségű anyagokkal és tartóssággal rendelkeznek.

Néhány fém hintaágy modell napellenzővel is rendelkezik, ami extra kényelmet biztosít a napos napokon. Fontos figyelembe venni a hintaágy méreteit és a maximális teherbírását is, hogy biztosítsuk a biztonságos és kényelmes használatot